Fine dining
De afgelopen 6 weken hebben we ons elfde menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons “Brugman goes Nuts” menu.
Vijf gangen en amuses met bergen noten. Lees hieronder waar u van heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.
Amuses:
Brioche brood met citroenboter en zeezout, Pompoensoep met hazelnoot.
Wijn: Cava
Voorgerecht:
Satsivi van kalkoen met kruidensla, uienchutney en flammkuchen krokant:
Wijn: Luson (Tokay Friuliano), Italie
1e Tussengerecht:
Gelakte rode poon met wortelcurry, pastinaakpuree en pastinaakchips
Wijn: Sauvignon Blanc, Garden Route, Zuid Afrika
2e Tussengerecht:
Risotto met kastanje en peer, Parmezaanse kaas. Bimi, gebakken shiitake en amandelcrumble
Wijn: Novello, Terre di Chieti, Italie
Hoofdgerecht:
Hertenstoof met knolpuree, gepofte gele biet en ingelegde sjalotjes
Wijn: Saint Sernin, Cahors (Malbec) Frankrijk
Dessert amuse :
Appelcompote met kaneelmousse
Dessert:
Chocolade ijs met bramen mousse, verse bramen, gesuikerde pecannoten en zoute karamel
Wijn : Marsala, Italie
Vijfgangen verrassingsmenu
WIJ WETEN
Wat lekker is
Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.
Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.