Menu – Restaurant Brugman Skip to content

Fine dining

De afgelopen 6 weken hebben we ons zestiende menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons  “Chez Brugman” menu.

Vijf gangen en twee amuses met een knipoog naar de Franse keuken

Lees hieronder waarvan heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.

Amuse

Uiensoepje, Tomate Farcie

Wijn  Cremant de Loire

Voorgerecht

Salade van geroosterde biet met een crème van geitenkaas

Wijn Les Parcelaires de Herre, Colombard Ugni,  Côtes de Gascogne

1e tussengerecht

Bisque met Gamba’s

Wijn Cailhol Gautran, Esparandieu Blanc

2e tussengerecht

Bavette met knolpuree basilicum-vinaigrette, geroosterde amandelen

Wijn Camille Cayron Côtes du Rhone

Hoofdgerecht

Confit de Canard met aardappelmousseline, gebakken appeltje en ingelegde venkel, Pastinaak chips

Wijn Pierre Amadieux, Côtes du Ventoux.

Dessertamuse

Suikerbrood met pruimenijs

Dessert

Appel met Tonkabonenmousse, caramel, crunch van stroopwafel

Wijn Cotes du Layon

 

 

 

Vijfgangen verrassingsmenu

WIJ WETEN

Wat lekker is

 Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.

Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.