De afgelopen 6 weken hebben we ons achste menu geserveerd. Zo’n 250 gasten hebben kunnen genieten van ons zomermenu “Proef de Zon in je Bord”. En dat was nodig ook want het weer zat niet echt mee. Om de vrolijkheid erin te houden serveren we vanaf 11 augustus ons nieuwe menu: Brugman Goes Latin Lees hieronder waar u van heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.
- Amuses
Sushi roll met komkommer en Wasabimayonaise, Rijstcracker met Hollandse garnalen en cocktailsaus, Licht geroosterde sashimi Wijn : Eteri Cava Brut (Spanje)
- Voorgerecht
Salade met gelakte Avocado en Mango-Spaanse peper salsa Wijn: Eguren Ugarte Rosada Rioja (Spanje, Rioja)
- 1e tussengerecht
Cataplana met Kokkels ingelegde ui Crème Fraîche Wijn: Quinto d’Amarais (Portugal,Vinho Verde)
- 2e tussengerecht
Kibbeh met Babahanoush, Tsatziki met munt Wijn: Mazzolada, Pinot Grigio, (Italië, Veneto)
Hoofdgerecht
Zeebaars met kruidenkorst, Thijm Beurre Blanc, Gekonfijte aardappeltjes , groene peulvruchten
Wijn: Sibliana Frapatto (Italië, Sicilië)
- Dessertamuse
Kokosparfait met Malibuschuim en Rabarber
- Dessert
Compote van wilde perzik met perzikschuim, Bloedsinaasappelijs, suikerkrokant.
Vrijdag 11 augustus starten we met ons volgende menu. Brugman goes Latin, met twee amuses en vijfgangen nemen we u mee op een culinaire ontdekkingsreis naar Latijns Amerika.
We hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen in Restaurant Brugman
Vijfgangen verrassingsmenu
WIJ WETEN
Wat lekker is

Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.







Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.