Skip to content

Fine dining

De afgelopen 7 weken hebben we ons vierde menu geserveerd. Zo’n 250 gasten hebben kunnen genieten van ons vakantiemenu. Ondanks de hitte hebben wij 14 fantastische avonden beleefd. Soms druk, soms wat rustiger maar allemaal bijzonder. Met allemaal gerechtjes geïnspireerd op onze vakantietripjes ondersteund door mooie wijnen. Voor iedereen die het niet meer weet of  het gemist heeft doen we u ons vierde menu toekomen

  • Brood/Amuses

Briochebrood, Tomatensalsa, Citroenboter, Blini met Gele Biet en Geitenkaas, Bleekselderij met pindaknoflookdip. Wijn: Agriverde Spumante Pecorino BIO Brut ‘Villa Roscia” Prestige

  • Voorgerecht

Komkommergazpacho met muntolie, Koud gerookte Zalm, Komkommerrolletjes met Bieslook crème, Krokantjes van rijst. Wijn: Eguren Ugarte Rioja DOC Blanco

  • 1e tussengerecht

Pani Puri gevuld met aardappel en ui, Courgettecurry met ingelegde courgette.                              Wijn: Sensale Grillo Sicilia DOC BIO

  • 2e tussengerecht

Rode Poon in Parmaham, Alkmaarse gort, ingelegde tomaat en Bieslookolie                                   Wijn: Roceno Frappato IGP Terre Siciliana

  • Hoofdgerecht

Huisgemaakte Goulash, Krokantjes van Polenta met aardappelgnocchi, ingelegde rode ui en gekonfijte paprika Wijn: Eguren Ugarte Rioja DOC Crianza

  • Dessertamuse

Oost-Indische Kers

  • Dessert

Zwarte bessenijs op Amandelcrumble, Blueberry Cheesecake en Citroengras cremeux.

Vrijdag 23 september beginnen we aan ons volgende menu. Helaas ontkomen ook wij niet aan het inflatiespook. Gasprijzen, grondstofprijzen, ons aflopende elektriciteitscontract. Het heeft allemaal invloed op onze bedrijfsvoering. En omdat we het met veel liefde doen willen we dit ook graag blijven doen. Vandaar een kleine prijsverhoging voor ons vijfgangenmenu. Vanaf nu kost een menu € 55,- en een wijnarrangement € 32,50. Verder kunt u tegenwoordig Diner Vouchers  kopen bij Restaurant Brugman. Leuk om eens een verrassing weg te geven,

We hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen in Restaurant Brugman

Vijfgangen verrassingsmenu

WIJ WETEN

Wat lekker is

 Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.

ee6be0fe-8530-45b4-aab2-39ac2eb4c5d4ee6be0fe-8530-45b4-aab2-39ac2eb4c5d4
9257557a-83a1-4fe8-9d1a-33cebab792049257557a-83a1-4fe8-9d1a-33cebab79204
783c86df-27a3-470e-ad55-f4323f7338b4783c86df-27a3-470e-ad55-f4323f7338b4

Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.