Skip to content

Fine dining

De afgelopen 6 weken hebben we ons elfde menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons  “Brugman goes Nuts” menu.

Vijf gangen en amuses met bergen noten. Lees hieronder waar u van heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.

Amuses:

Brioche brood met citroenboter en zeezout, Pompoensoep met hazelnoot. 
Wijn: Cava

Voorgerecht:

Satsivi van kalkoen met kruidensla, uienchutney en flammkuchen krokant:

Wijn: Luson (Tokay Friuliano), Italie 

1e Tussengerecht:

Gelakte rode poon met wortelcurry, pastinaakpuree en pastinaakchips

Wijn: Sauvignon Blanc, Garden Route, Zuid Afrika

2e Tussengerecht:

Risotto met kastanje en peer, Parmezaanse kaas. Bimi, gebakken shiitake en amandelcrumble 
Wijn: Novello, Terre di Chieti, Italie

Hoofdgerecht:

Hertenstoof met knolpuree, gepofte gele biet en ingelegde sjalotjes
Wijn: Saint Sernin, Cahors  (Malbec) Frankrijk

Dessert amuse :

Appelcompote met kaneelmousse

Dessert:

Chocolade ijs met bramen mousse, verse bramen, gesuikerde pecannoten en zoute karamel

Wijn : Marsala, Italie

Vijfgangen verrassingsmenu

WIJ WETEN

Wat lekker is

 Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.

ee6be0fe-8530-45b4-aab2-39ac2eb4c5d4ee6be0fe-8530-45b4-aab2-39ac2eb4c5d4
9257557a-83a1-4fe8-9d1a-33cebab792049257557a-83a1-4fe8-9d1a-33cebab79204
783c86df-27a3-470e-ad55-f4323f7338b4783c86df-27a3-470e-ad55-f4323f7338b4

Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.