Skip to content

Fine dining

De afgelopen 6 weken hebben we ons tiende menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons  “Apple & Pumpkin” menu.

Vijf gangen en amuses met een hoop appel en pompoen.. Lees hieronder waar u van heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.

Amuses:

Wonton met Gamba en Soya-chili saus, Wortelfilet-americain met Flammkuchen
Wijn: Cava
Voorgerecht:

Steak Tartare met Calvados appeltjes, gerookte Vichysoisse mousse
Wijn: Verdicchio uit de Marche

1e Tussengerecht:

Kabeljauw op Venkel met courgettesaus , ingelegde bleekselderij
Wijn: Gruner Veltliner, Brunngasse met 4 maanden houtrijping

2e Tussengerecht:

Pompoenuggets met pompoenpuree, ingelegde pompoen , paddestoelen duchelle en gebakken oesterzwam
Wijn: Rouge d’Anjou

Hoofdgerecht:

Eendenborst met appel, truffeljus, aardappelmousseline, gekonfijte zuurkool en truffelchips
Wijn: Negroamaro uit Salento, Calabrië

Dessert amuse :

Brownie met stoofpeer

Dessert:

Zelfgemaakt druivenijs met appelflap en Vanilleschuim, verse druifjes
Wijn: Moscatel , Valencia

Vijfgangen verrassingsmenu

WIJ WETEN

Wat lekker is

 Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.

ee6be0fe-8530-45b4-aab2-39ac2eb4c5d4ee6be0fe-8530-45b4-aab2-39ac2eb4c5d4
9257557a-83a1-4fe8-9d1a-33cebab792049257557a-83a1-4fe8-9d1a-33cebab79204
783c86df-27a3-470e-ad55-f4323f7338b4783c86df-27a3-470e-ad55-f4323f7338b4

Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.