Fine dining
De afgelopen 6 weken hebben we ons zestiende menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons “Chez Brugman” menu.
Vijf gangen en twee amuses met een knipoog naar de Franse keuken
Lees hieronder waarvan heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.
Amuse
Uiensoepje, Tomate Farcie
Wijn Cremant de Loire
Voorgerecht
Salade van geroosterde biet met een crème van geitenkaas
Wijn Les Parcelaires de Herre, Colombard Ugni, Côtes de Gascogne
1e tussengerecht
Bisque met Gamba’s
Wijn Cailhol Gautran, Esparandieu Blanc
2e tussengerecht
Bavette met knolpuree basilicum-vinaigrette, geroosterde amandelen
Wijn Camille Cayron Côtes du Rhone
Hoofdgerecht
Confit de Canard met aardappelmousseline, gebakken appeltje en ingelegde venkel, Pastinaak chips
Wijn Pierre Amadieux, Côtes du Ventoux.
Dessertamuse
Suikerbrood met pruimenijs
Dessert
Appel met Tonkabonenmousse, caramel, crunch van stroopwafel
Wijn Cotes du Layon
Vijfgangen verrassingsmenu
WIJ WETEN
Wat lekker is
Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.
Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.