Fine dining
De afgelopen 6 weken hebben we ons tiende menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons “Apple & Pumpkin” menu.
Vijf gangen en amuses met een hoop appel en pompoen.. Lees hieronder waar u van heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.
Amuses:
Wonton met Gamba en Soya-chili saus, Wortelfilet-americain met Flammkuchen
Wijn: Cava
Voorgerecht:
Steak Tartare met Calvados appeltjes, gerookte Vichysoisse mousse
Wijn: Verdicchio uit de Marche
1e Tussengerecht:
Kabeljauw op Venkel met courgettesaus , ingelegde bleekselderij
Wijn: Gruner Veltliner, Brunngasse met 4 maanden houtrijping
2e Tussengerecht:
Pompoenuggets met pompoenpuree, ingelegde pompoen , paddestoelen duchelle en gebakken oesterzwam
Wijn: Rouge d’Anjou
Hoofdgerecht:
Eendenborst met appel, truffeljus, aardappelmousseline, gekonfijte zuurkool en truffelchips
Wijn: Negroamaro uit Salento, Calabrië
Dessert amuse :
Brownie met stoofpeer
Dessert:
Zelfgemaakt druivenijs met appelflap en Vanilleschuim, verse druifjes
Wijn: Moscatel , Valencia
Vijfgangen verrassingsmenu
WIJ WETEN
Wat lekker is

Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.







Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.