Fine dining
De afgelopen 6 weken hebben we ons veertiende menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons “Oranje” menu.
Vijf gangen met een Oranje twist. Lees hieronder waarvan heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.
Amuse
Linzensoep met Bruschetta
Cava
Voorgerecht
Wortel Filet Americain met Kruidensla en Flammkuchen krokant
Roceno Rose. Sicilië Fruitig Fris
1e tussengerecht
Cataplana met Flatbread
Alvarinho Vinho Verde uit Portugal
Perzik Appel Peer
2e tussengerecht
Pork fingers met coleslaw en Zoete aardappel
Alentajo Convento da Vila
Klassiek wijntje, Aardbei Rood fruit, lekker vol
Hoofdgerecht
Picanha met chimichurri, aardappelmousseline en gelakte bospeen.
Malbec Mendoza Argentinië Kruidige wijn met behoorlijk wat body
Dessertamuse
Carrotcake
Dessert
Sinaasappelijs met sinaasappelhangop en pure chocola
Moscatel uit Navarra
Vijfgangen verrassingsmenu
WIJ WETEN
Wat lekker is
Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.
Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.