Menu – Restaurant Brugman Skip to content

Fine dining

De afgelopen 6 weken hebben we ons veertiende menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons  “Oranje” menu.

Vijf gangen met een Oranje twist. Lees hieronder waarvan heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.

Amuse

Linzensoep met Bruschetta

Cava

 

Voorgerecht

Wortel Filet Americain met Kruidensla en Flammkuchen krokant

Roceno Rose. Sicilië Fruitig Fris

 

1e tussengerecht

Cataplana met Flatbread

Alvarinho Vinho Verde uit Portugal

Perzik Appel Peer

 

2e tussengerecht

Pork fingers met coleslaw en Zoete aardappel

Alentajo Convento da Vila

Klassiek wijntje, Aardbei Rood fruit, lekker vol

 

Hoofdgerecht

Picanha met chimichurri, aardappelmousseline en gelakte bospeen.

Malbec Mendoza Argentinië Kruidige wijn met behoorlijk wat body

 

Dessertamuse

Carrotcake

 

Dessert

Sinaasappelijs met sinaasappelhangop en pure chocola

Moscatel uit Navarra

 

 

Vijfgangen verrassingsmenu

WIJ WETEN

Wat lekker is

 Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.

Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.