Fine dining
De afgelopen 7 weken hebben we ons vierde menu geserveerd. Zo’n 250 gasten hebben kunnen genieten van ons vakantiemenu. Ondanks de hitte hebben wij 14 fantastische avonden beleefd. Soms druk, soms wat rustiger maar allemaal bijzonder. Met allemaal gerechtjes geïnspireerd op onze vakantietripjes ondersteund door mooie wijnen. Voor iedereen die het niet meer weet of het gemist heeft doen we u ons vierde menu toekomen
- Brood/Amuses
Briochebrood, Tomatensalsa, Citroenboter, Blini met Gele Biet en Geitenkaas, Bleekselderij met pindaknoflookdip. Wijn: Agriverde Spumante Pecorino BIO Brut ‘Villa Roscia” Prestige
- Voorgerecht
Komkommergazpacho met muntolie, Koud gerookte Zalm, Komkommerrolletjes met Bieslook crème, Krokantjes van rijst. Wijn: Eguren Ugarte Rioja DOC Blanco
- 1e tussengerecht
Pani Puri gevuld met aardappel en ui, Courgettecurry met ingelegde courgette. Wijn: Sensale Grillo Sicilia DOC BIO
- 2e tussengerecht
Rode Poon in Parmaham, Alkmaarse gort, ingelegde tomaat en Bieslookolie Wijn: Roceno Frappato IGP Terre Siciliana
- Hoofdgerecht
Huisgemaakte Goulash, Krokantjes van Polenta met aardappelgnocchi, ingelegde rode ui en gekonfijte paprika Wijn: Eguren Ugarte Rioja DOC Crianza
- Dessertamuse
Oost-Indische Kers
- Dessert
Zwarte bessenijs op Amandelcrumble, Blueberry Cheesecake en Citroengras cremeux.
Vrijdag 23 september beginnen we aan ons volgende menu. Helaas ontkomen ook wij niet aan het inflatiespook. Gasprijzen, grondstofprijzen, ons aflopende elektriciteitscontract. Het heeft allemaal invloed op onze bedrijfsvoering. En omdat we het met veel liefde doen willen we dit ook graag blijven doen. Vandaar een kleine prijsverhoging voor ons vijfgangenmenu. Vanaf nu kost een menu € 55,- en een wijnarrangement € 32,50. Verder kunt u tegenwoordig Diner Vouchers kopen bij Restaurant Brugman. Leuk om eens een verrassing weg te geven,
We hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen in Restaurant Brugman
Vijfgangen verrassingsmenu
WIJ WETEN
Wat lekker is

Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.







Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.