Fine dining
De afgelopen 6 weken hebben we ons zestiende menu geserveerd. Zo’n 200 gasten hebben kunnen genieten van ons “Cucina d’Amore” menu.
Vijf gangen en twee amuses met geïnspireerd op de Italiaanse Franse keuken
Lees hieronder waarvan heeft genoten of wat u helaas gemist heeft.
Amuse
Truffel-Risotto balletjes, brood met koudgeperste olijfolie en balsamico azijn
Wijn Borgo Molino Blanc des Blancs
Voorgerecht
Frisse Bloemkoolmousse met Coppa di Parma
Wijn Mazzolada Sauvignon Blanc
1e tussengerecht
Tortellini met kip in een Mosterdsaus
Wijn Verdicchio
2e tussengerecht
Rode Poon in Serranoham op Alkmaarse gort met ingelegde tomaatjes
Wijn Roceno Frappato
Hoofdgerecht
Picanha Rossini
Wijn I Mori Rosso Siciliana
Dessertamuse
Huisgemaakt Pistache ijs
Dessert
Tiramisu ’43
Wijn Moscato Giallo
Vijfgangen verrassingsmenu
WIJ WETEN
Wat lekker is

Chef-Kok Ids van der Veer, gespecialiseerd in Dutch Cuisine, en gastheer Jurgen Bouter, wereldreiziger in ruste, brengen een scala aan interessante smaken op uw bord en in uw glas. Het menu is met zorg samengesteld, de wijnen zijn met liefde uitgekozen. Schuif lekker aan en laat je verrassen.

Uit de Tuin van de Toekomst van Sjoerd van der Hem in Jorwert halen wij groente en kruiden die nog smaken zoals ze horen te smaken.